پرش به محتوای اصلی

سیل برگردان غرب تهران ساماندهی می شود

کد خبر 529589
سیل

نقاط شناسایی شده سیل برگردان غرب تهران (کانال میانرود)، توسط شهرداری تهران ساماندهی می شود.

روابط عمومی شهرداری منطقه ۵، بازدید میدانی و جلسه ساماندهی و هماهنگی کانال سیل برگردان غرب تهران با حضور حبیب پوش پارس سرپرست معاونت فنی و عمرانی این منطقه، نمایندگان سازمان مشاوره فنی و مهندسی شهرداری تهران، سازمان های خدمت رسان نظیر آب، برق، گاز، مخابرات و مدیران پروژه عملیاتی (شرکت خاک ریز آب)، با هدف برنامه ریزی، اقدامات لازم و پیشگیری از آسیب های ناشی از وقوع سیلاب ها برگزار شد.

براساس این خبر، گزارش نتایج مطالعات پایه و تفصیلی انجام شده از شبکه مجاری اصلی و فرا منطقه ای حوزه آبریز رودخانه کن و مسیل سیل برگردان غرب، ارزیابی فنی شد و ۵ نقطه بحرانی پل های بعد از صادقیه، ولیعصر، سلیمی جهرمی، رمپ پل ستاری و ورودی پارک ارم مورد کارشناسی قرار گرفت.

تخریب پل بعد از صادقیه و ارم و همچنین مناسب سازی و بهینه سازی زیر ساختی پل سلیمی جهرمی، رمپ پل ستاری و محدوده ارم (اتصال وسک تا کن) از اولویت های کاری منطقه شناخته شد.

این برنامه ها در سه فاز اجرایی کوتاه مدت، میانی و بلند مدت برای مدیریت مطلوب سیلاب ها تا سطح سیلاب دوره ۱۰۰ساله در دستور کار قرار گرفت.

به گزارش مهر مسیر سیل برگردان غرب یا میانرود که در دهه ۴۰ احداث شده است، از مهم ترین مسیر جمع آوری آب های غرب تهران است که مجموعه سیلاب رودخانه های درکه، فرحزاد، تپه نیزار و حصارک را هدایت کرده و به رودخانه کن می ریزد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.