پرش به محتوای اصلی

سوئد تزریق واکسن مادرنا را متوقف کرد

کد خبر 850985
1276160_758

آژانس بهداشت عمومی سوئد به دلیل نگرانی از عوارض پس از تزریق، تزریق واکسن مادرنا کرونا را به صورت موقت متوقف کرد.

به گزارش ایرنا از شبکه سی بی اس نیوز، آژانس بهداشت عمومی سوئد روز چهارشنبه با استناد به نگرانی از عوارض جانبی نادر واکسن برای قلب، توقف موقت استفاده از واکسن مادرنا را در بین جوانان توصیه کرد.

سوئد با اعلام آنکه توقف تزریق واکسن مادرنا تا ۱ دسامبر (۱۰ آذر) لازم الاجرا است، توضیح داد که شواهدی مبنی بر افزایش خطر عوارض جانبی مانند التهاب عضله قلب (میوکاردیت) و التهاب پریکارد (پریکاردیت) بعد از تزریق واکسن مادرنا دریافت کرده است.

طبق بیانیه آژانس بهداشت عمومی سوئد، تصمیم گرفته شده تا استفاده از واکسن مادرنا برای همه متولدین ۱۹۹۱ و پس از آن به دلایل احتیاطی متوقف شود.

سوئد با توقف استفاده از واکسن مادرنا به جوانان توصیه کرد که به جای آن واکسن فایزر تزریق کنند.

آژانس بهداشت عمومی سوئد در ادامه افزود: به نظر می رسد خط عوارض جانبی به ویژه با تزریق دوز دوم واکسن مادرنا مرتبط بوده و بیشتر در بین مردان و پسران جوان و در هفته های بعد از تزریق دوم رخ داده است.

بر اساس اطلاعات منتشر شده، از ۲۷ دسامبر ۲۰۲۰ (هفتم دی ماه ۱۳۹۹) و آغاز برنامه واکسیناسیون تا این لحظه، واکسن فایزر مورد استفاده ترین واکسن در اتحادیه اروپا بوده است.

واکسن ضدکرونای شرکت مادرنا، دومین واکسن بعد از واکسن شرکت فایزر است که در آمریکا تایید شده ‌است، اما شرایط نگهداری آن‌ها و همچنین فاصله زمانی تزریق دومین دٌز به هر فرد در این دو واکسن با هم تفاوت دارد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.