پرش به محتوای اصلی

سلفی در یک نمایشگاه هنری حادثه آفرید

کد خبر 411846
32

برخورد چهار دختر در زمان گرفتن عکس سلفی با یک دیواره در نمایشگاه آثار هنری در روسیه باعث آسیب دیدن تابلوهایی از دالی و گویا شد.

بنابر اعلام یورونیوز، برخورد چهار دختر در زمان گرفتن عکس سلفی با یک دیواره در یک نمایشگاه آثار هنری در روسیه حادثه آفرید. سهل‌انگاری این افراد سبب شد دیواره‌ای که روی آن آثاری از «سالوادور دالی» و «فرانسیسکو گویا»، نقاشان شهیر اسپانیایی بود، فرو بریزد.

این حادثه در مرکز هنرهای بین‌المللی یکاترینبورگ روسیه رخ داد.

خبرگزاری روسی تاس در گزارشی اعلام کرد که هر دو نقاشی باید از سوی کارشناسان هنری بررسی و میزان آسیب‌های وارده به آنها تخمین زده شود.

کارکنان موزه گفته‌اند که احتمالا به نقاشی گویا آسیبی وارد نشده و تنها قاب و شیشه آن شکسته در حالی که به نظر می‌رسد به نقاشی دالی آسیب جدی وارد شده است.

نام این قطعات هنری و میزان ارزش آنها مشخص نیست و تحقیقات پلیس برای روشن شدن این موضوع همچنان ادامه دارد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.