پرش به محتوای اصلی

سعد الحریری: باید با ایران کنار بیاییم / می‌خواهم بهترین رابطه را با این کشور داشته باشم

کد خبر 209520
103

نخست‌وزیر لبنان در همایشی در حاشیه اجلاس داووس گفت که خواستار این است که بهترین رابطه را با ایران داشته باشد.

«سعد الحریری»، نخست‌وزیر لبنان در همایشی در حاشیه «مجمع جهانی اقتصاد» در داووس، سوئیس گفت کشورش بایستی با ایران «کنار بیاید.»

به نوشته «سی‌بی‌ان‌سی»، وی گفت: «ایران کشوری است که باید با آن کنار بیاییم. هر ملتی بایستی بداند چطور می‌خواهد با ایران کنار بیاید.»

«حریری» شهروند دو تابعیتی لبنانی-عربستانی است که در سال 2016، بعد از دو سال که دولتی در لبنان تشکیل نشده بود، به دنبال توافق با «میشل عون»، رئیس‌جمهور فعلی لبنان به عنوان نخست‌وزیر این کشور برگزیده شد.

استعفای او از سمتش چند ماه پیش که به طور ناگهانی از عربستان اعلام شد در صدر اخبار رسانه‌های جهان قرار گرفت. رسانه‌های بین‌المللی گزارش‌های متعددی درباره ربوده شدن او توسط حکومت عربستان منتشر کردند.

حریری سرانجام در پی افشاگری‌های متعدد رسانه‌ها درباره طرح عربستان برای وادار کردن او به استعفا به لبنان برگشت و استعفایش را پس گرفت.

به گزارش «انتخاب»،وی، روز چهارشنبه گفت: «من در جایگاه نخست‌وزیر می‌خواهم بهترین رابطه را با ایران داشته باشم، ولی می‌خواهم که این رابطه در سطح حکومت به حکومت باشد. نمی‌خواهم اینطور باشد که کسی در لبنان-مثل حزب‌الله یا دیگران- در لبنان سرمایه‌گذاری کنند بدون اینکه به من چیزی گفته شود.»

وی در ادامه گفت: «ایران، شاید چالشی در منطقه باشد، اما گفت‌وگو هم بخشی از راهکارها برای حل این موضوع است.»

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.