پرش به محتوای اصلی

سرنوشت نرخ بنزین آزاد فردا در مجلس رقم میخورد

کد خبر 397190
86

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس از بررسی فعال شدن سامانه هوشمند کارت سوخت در این کمیسیون خبر داد.
به گزارش نامه نیوز، اسدالله قره‌خانی، سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، از بررسی فعال شدن کارت سوخت در این کمیسیون خبر داد و گفت: این موضوع با حضور در جلسه فردا (29 مهر) کمیسیون انرژی، بررسی می‌شود.

وی با بیان اینکه جلسه مذکور با حضور کارشناسان مرکز پژوهش‌های مجلس،کارشناسان و صاحب‌نظران این حوزه و همچنین نمایندگان بخش خصوصی برگزار می‌شود، افزود: برخی از نمایندگان نیز اعلام آمادگی کردند تا در جلسه حاضر شده و نقطه نظرات خود را در این زمینه مطرح کنند.

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: فعال شدن سامانه هوشمند کارت سوخت، 2 نرخی شدن بنزین، میزان سهمیه، وضعیت کارت سوخت‌های مفقود شده، قیمت نرخ دوم (آزاد)، تاثیر فعال شدن این سامانه در کاهش سوخت و همچنین چگونگی توزیع کارت سوخت از جمله محور‌های این جلسه است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.