پرش به محتوای اصلی

سرعت چاپگرهای سه بعدی ده برابر شد

کد خبر 160699
38

علیرغم تغییرات مکرر در زمینه طراحی چاپگرهای سه بعدی، با تغییر شیوه تولید این چاپگرها شاهد ۱۰ برابر شدن سرعت آنها و چاپ سه بعدی پیچیده ترین محصولات در عرض چند دقیقه هستیم.
به گزارش بازتاب به نقل از نیواطلس، چاپگرهای سه بعدی علیرغم توانمندی ها و قابلیت هایشان به علت عملکرد کند هنوز در جهان تجارت به اندازه کافی مورد توجه قرار نگرفته اند.

چاپ سه بعدی اقلام مختلف توسط این دستگاه ها معمولا حدود یک ساعت طول می کشد و لذا محققان دانشگاه ام آی تی با تغییر شیوه طراحی چاپگرهای مذکور این رقم را از یک ساعت به چند دقیقه کاهش داده اند.

تغییرات یادشده مربوط به سرعت حرکت سر این چاپگرها، افزایش سرعت انتقال مواد لازم برای چاپ سه بعدی در کل بخش نازل و در نهایت استفاده از ترکیباتی تازه برای افزایش سرعت ذوب شدن مواد اولیه و جریان یافتن آنها برای تولید نهایی محصول سه بعدی است.

گروه پژوهشگران با طراحی مجدد سازوکار هر سه بخش و افزودن لیزر برای ذوب سریع رشته های پلاستیکی مواد اولیه محدودیت های قبلی را برطرف کرده و حجم تزریق مواد اولیه به نازل چاپگر را به ۱۲۷ سانتیمتر مکعب در ساعت رسانده است که هفت برابر بیشتر از چاپگرهای قبلی است.

قرار است با ارتقای چاپگرهای سه بعدی جدید در دست طراحی این رقم به ۲۸۲ سانتیمتر مکعب در ساعت افزایش یابد که ۱۴ برابر بیشتر از چاپگرهای سه بعدی فعلی است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.