پرش به محتوای اصلی

سردرگمی در کاهش و یا افزایش قیمت ؛ بازار در انتظار ورود خودروها با مدل 98

کد خبر 518553
خودرو

بازرس اتحادیه نمایشگاهداران و فروشندگان خودرو اعلام می کند که هم اکنون قیمت ها در بازار خودرو نامشخص و دارای نوسان بوده و بازار در انتظار ورود خودروهای 98 از حدود 26 فروردین است.

نعمت الله کاشانی نسب اظهار داشت: در حال حاضر قیمت خودرو در بازار نامشخص و دارای نوسان است زیرا تا زمانیکه خودروهای مدل 98 وارد بازار نشوند قیمت خودرو در بازار خودرو مشخص نیست، به همین دلیل در حال حاضر در بازار رکود وجود دارد و تا مشخص شدن قیمت ها خرید و فروشی در بازار انجام نمی شود.

وی تصرح کرد: در حال حاضر همه منتظر ورود خودروهای 98 به بازار هستند و قرار است خودروهای 98 از حدود 26 فروردین وارد بازار شوند، به همین دلیل در حال حاضر بازار تا حدی سردرگم و گنگ بوده و وضعیت آن به طور کامل مشخص نیست.

بازرس اتحادیه نمایشگاهداران و فروشندگان خودرو گفت: قیمت خودرو در حال حاضر اندکی پایین تر از قیمت ها در پایان سال 97 و پیش از تعطیلات نورزو است، اما به دلیل انتظار برای ورود خودروهای 98 به بازار و مشخص شدن قیمت خودروهای 98، خرید و فروشی در بازار صورت نمی گیرد.

کاشانی نسب افزود: در حوزه خودروهای خارجی نیز رکود وجود دارد و معاملات و خرید و فروش صورت نمی گیرد و قیمت این دسته از خودروها نیز تا حدی پایین تر از قیمت های پیش از تعطیلات و پایان سال 97 می باشد.

بازرس اتحادیه نمایشگاهداران و فروشندگان خودرو در پایان گفت: منتظر هستیم خودروهای سال 98 به بازار ارائه و قیمت خودروهای 98 از سوی شرکت های خودروساز مشخص شود تا پس از آن واکنش بازار به قیمت ها مشخص شود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.