پرش به محتوای اصلی

سردار جعفری:وضعیت درونی سپاه یکی از دغدغه های رهبری است

کد خبر 241865
32

فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: وضعیت درونی سپاه یکی از دغدغه های رهبری است و این وضعیت نیازمند عمق‌بخشی بیشتر معنویت و افزایش روحیه جهادی است.
سردار محمدعلی جعفری صبح امروز طی سخنانی در مراسم تودیع و معارفه نماینده ولی فقیه در سپاه با بیان اینکه بی شک یکی از عوامل سلامت و اقتدار سپاه و وضعیت خوب و به سمت بالای آن به دلیل عملکرد دو نهاد حفاظت و نمایندگی ولی فقیه است، گفت: اعتقاد حوزه فرماندهی به نقش‌آفرینی این دو نهاد در کنار فرماندهی، برای رشد و کیفیت بخشی مستمر به وضعیت سپاه است و شخصا در دوره آقای سعیدی بارها به رهبری عرض کردم که کمال هماهنگی را با آقای سعیدی داریم و از نظر دیدگاه سیاسی مدیریتی، فرهنگی و سازمانی هم عقیده هستیم.

به گزارش نامه نیوز، وی یکی از عوامل موفقیت سال های گذشته در سپاه را وجود هماهنگی میان فرماندهی و نمایندگی ولی فقیه دانست و گفت: حجت‌الاسلام حاج صادقی، گزینه مطلوب برای مسئولیت نمایندگی ولی فقیه در سپاه است و امیدواریم با این تحول مدیریتی که سرآغاز برنامه های جدید است، بتوانیم برنامه‌های گذشته را با قدرت و عمق‌بخشی بیشتر ادامه دهیم.

فرمانده کل سپاه پاسداران در پایان با بیان اینکه وضعیت درونی سپاه یکی از دغدغه های رهبری است، اظهار کرد: این وضعیت نیازمند عمق‌بخشی بیشتر معنویت و افزایش روحیه جهادی است؛ چرا که قدرت و صلابت سپاه در عرصه‌های مختلف نیز مدیون همین روحیه معنوی در کنار وجود تجهیزات بوده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.