پرش به محتوای اصلی

سراج: سعی می‌کنیم با رونق تولید وابستگی به کشورهای خارج را کمتر کنیم

کد خبر 511792
رونق تولید

رییس سازمان بازرسی کل کشور طی اظهار نظری در رابطه با عنوان رونق تولید برای سال ۹۸ توسط مقام معظم رهبری، گفت: ان شاءالله ما مطیع محض پیام رهبری هستیم و در سال جدید از ابتدا برنامه‌های خود را در راستای تولید تنظیم و به استان ها ابلاغ خواهیم کرد.

ناصر سراج  در رابطه با نامگذاری سال ۱۳۹۸ به عنوان “رونق تولید” توسط مقام معظم رهبری، اظهار کرد: سال گذشته نیز حضرت آقا در این زمینه تاکید داشتند و عنوان امسال هم در راستای همان تولید و رونق تولید است ما هم طبق سال‌های قبل خود را مطیع فرمان مقام معظم رهبری می دانیم.

رییس سازمان بازرسی کل کشور، تاکید کرد: سعی می کنیم تا هر سطحی که امکان دارد تولید را رونق دهیم تا کشورمان کمتر به کشورهای خارجی وابستگی داشته باشد و با یک تکان برای آن مشکل ایجاد نشود.

وی، افزود: ان شاءالله ما مطیع محض پیام رهبری هستیم و در سال جدید از ابتدا برنامه‌های خود را در این راستا تنظیم و به استان‌ها ابلاغ خواهیم کرد تا در راستای تولید نهایت تلاش خود را اعمال کنند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.