پرش به محتوای اصلی

سازمان جهانی بهداشت: به پایان کرونا حتی نزدیک هم نشده‌ایم

کد خبر 726916
سازمان-جهانی-بهداشت-به-پایان-کرونا-حتی-نزدیک-هم-نشده‌ایم

«تدروس ادهانوم» مدیرکل سازمان جهانی بهداشت گفت: به اتمام کرونا حتی نزدیک هم نشده‌ایم.

ادهانوم افزود: همه ما می‌خواهیم این بیماری به پایان برسد، اما واقعیت دشوار، این است که به اتمام این بیماری حتی نزدیک هم نشده‌ایم.

وی گفت: حدود ۶ ماه از آغاز شیوع ویروس کرونا می‌گذرد و با آنکه بسیاری از کشور‌ها به پیشرفت‌هایی دست پیدا کرده‌اند، شیوع این بیماری همه‌گیر در سطح دنیا شدت گرفته است.

ویروس کرونا موسوم به «کووید-۱۹» اواسط ماه دسامبر (۲۴ آذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات‌الریه نام برده می‌شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

بسیاری از کشور‌های جهان برای مقابله با این ویروس محدودیت‌های گسترده‌ای را اعمال کردند.

به گزارش ایرنا، شیوع این ویروس تأثیرات منفی زیادی بر بازار‌های جهانی و اقتصاد کشور‌ها گذاشته است.

بیش از ۱۰ میلیون و ۳۰۸ هزار نفر در سراسر جهان به کرونا مبتلا شده‌اند که از میان آن‌ها بیش از ۵۰۵ هزار نفر جان خود را از دست داده‌اند.

آمریکا، برزیل، ایتالیا، انگلیس، پاکستان، عربستان، روسیه، اسپانیا و پرو از جمله کشور‌هایی هستند که بیشترین آمار ابتلا و جان‌باختگان را دارند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.