پرش به محتوای اصلی

رکورد جدید دلار ثبت شد

کد خبر 942197
رکورد جدید دلار ثبت شد

شاخص دلار آمریکا به بالاترین حد خود در ۲۰ سال اخیر رسید.

به نقل از اینوست، شاخص دلار آمریکا در بحبوحه پیش‌بینی‌های افزایش نرخ بهره توسط فدرال رزرو و اعلام بسیج عمومی ولادیمیر پوتین، رهبر روسیه به بالاترین حد در ۲۰ سال گذشته رسید.

پس از اعلام این خبر، شاخص به بالای ۱۱۰.۶۵ رسید که پیش از این با پیش‌بینی‌ها مبنی بر اینکه فدرال رزرو یک افزایش دیگر نرخ بهره ۷۵ واحد پایه خواهد داشت، حمایت می‌شد.

دلار همچنین بازدهی خزانه‌داری بالاتر را دنبال کرد و بازدهی معیار ۱۰ ساله ایالات‌ متحده بیش از ۳.۵ درصد افزایش یافت و به بالاترین حد خود از فوریه ۲۰۱۱ رسید.

از ماه مارس، فدرال رزرو در مبارزه با تورم نرخ بهره را در مجموع ۲۲۵ واحد افزایش داده که به بالاترین حد خود در ۴۰ سال گذشته رسیده است.

به گفته سرگئی شویگو، وزیر دفاع روسیه، تا ۳۰۰هزار نیروی ذخیره برای جنگ علیه اوکراین فراخوانده خواهند شد.

ایسنا

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.