پرش به محتوای اصلی

روایت حدادعادل از ساعات سرنوشت‌ساز پس از ترور رهبر انقلاب/ چرا نقش لاریجانی در ۹ و ۱۰ اسفند مهم بود؟

کد خبر 1226170
لاریجانی

غلامعلی حدادعادل در روایتی از ساعات نخست پس از شهادت رهبر انقلاب، از تصمیم‌های فوری و حساس مسئولان برای مدیریت شرایط کشور سخن گفت و نقش علی لاریجانی در روزهای ۹ و ۱۰ اسفند را بسیار مؤثر توصیف کرد.

به گفته حدادعادل، در نخستین ساعات پس از مشخص شدن شهادت رهبر انقلاب، علی لاریجانی به همراه یکی دو نفر دیگر، در شرایطی که احتمال شهادت خودشان نیز وجود داشت، برای سامان دادن به روند اداره امور و تشکیل شورای رهبری اقدام کردند.

حدادعادل با اشاره به فضای بسیار دشوار آن روزها گفت روز ۹ اسفند ضربه روحی سنگینی به مردم وارد کرده بود و در همان ساعات، ارتباط میان بسیاری از مسئولان نیز با یکدیگر دچار اختلال شده بود.

او درباره اقدامات انجام‌شده در آن ساعات اظهار کرد که لاریجانی و چند نفر دیگر تلاش کردند روند تشکیل شورای رهبری هرچه سریع‌تر دنبال شود. در ادامه نیز اعلام شد که شورای رهبری با حضور رئیس‌جمهور، فقیه شورای نگهبان و رئیس قوه قضائیه تشکیل شده است.

حدادعادل همچنین با تأکید بر اهمیت تصمیم‌های اتخاذشده در آن مقطع گفت: گاهی یک فرد در طول عمر خود تنها یک یا دو تصمیم می‌گیرد که تأثیر و کارسازی آن با تمام اقدامات افراد دیگر برابری می‌کند.

وی در همین زمینه تصریح کرد که حضور و نقش علی لاریجانی در روز ۹ اسفند و روز پس از آن، یعنی ۱۰ اسفند، بسیار مؤثر بوده است.

این اظهارات، تصویری از فضای ملتهب ساعات اولیه پس از شهادت رهبر انقلاب و تلاش مسئولان برای جلوگیری از خلأ مدیریتی و حفظ روند اداره کشور ارائه می‌کند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.