پرش به محتوای اصلی

رفع فیلتر تلگرام و یوتیوب تا پایان سال منتفی شد

کد خبر 1131982
رفع فیلتر

جلسه شورای‌عالی فضای مجازی به ریاست رئیس جمهور و با حضور اعضا برگزار شد.

پایگاه اطلاع رسانی دولت نوشت: شورای‌عالی فضای مجازی عصر امروز سه‌شنبه به ریاست مسعود پزشکیان تشکیل جلسه داد و اعضا به بررسی دستور جلسه پرداختند و مقرر شد مباحث مطرح شده در جلسه آتی شورا نهایی شود.

شورای عالی فضای مجازی در جلسه آخر خود در سال ۱۴۰۳ در مورد گام دوم رفع فیلتر هیچ تصمیمی نگرفت.

براساس خبر کوتاهی که پایگاه اطلاع‌رسانی دولت منتشر کرده، در جلسه‌ای که امروز به ریاست رئیس جمهوری برگزار شد، اعضا به بررسی دستور جلسه پرداختند و مقرر شد مباحث مطرح شده در جلسه آتی شورا نهایی شود.

بسیاری منتظر بودند با برگزاری اخرین جلسه شورا در سال ۱۴۰۳ تکلیف گام دوم رفع فیلتر مشخص شود، چرا که سخنگوی دولت گفته بود احتمالا تا پایان سال از تلگرام و یوتیوب رفع فیلتر می‌شود.

هرچند در همین زمینه ستار هاشمی، وزیر ارتباطات در گفت‌وگوی اختصاصی با «فن‌زی» گفته بود پیگیر رفع فیلتر هستند، ولی امکان اعلام زمان دقیق در این زمینه وجود ندارد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.