راه های کاهش مصرف نمک

    کد خبر :499878

بدن انسان برای کمک به حفظ توازن در مایعات بدن نیاز به نمک دارد.

محققان هشدار می‌دهند مصرف بیش از اندازه نمک موجب احتباس مایعات بدن و افزایش فشارخون می‌شود.

طبق اعلام سازمان غذا و دارو آمریکا، حدود ۷۵ درصد نمک مصرفی ناشی از مصرف غذاهای فرآوری شده است.

این سازمان، نکات زیر را برای کاهش مصرف نمک توصیه می‌کند:

– مصرف بیشتر میوه و سبزیجات تازه.

– مصرف غذاهای سرشار از پتاسیم نظیر سبزیجات پهن برگ و موز. پتاسیم می‌تواند به کاهش تأثیر سدیم بر فشارخون کمک کند.

– استفاده از ادویه به جای نمک در طعم دارکردن غذاها.

– تمایل به مصرف میان وعده‌های بدون نمک.

– خواندن برچسب مواد خوراکی از لحاظ میزان سدیم و مصرف خوراکی‌های با میزان کمتر سدیم.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید