پرش به محتوای اصلی

راه‌اندازی بانک اطلاعات اقتصادی و مالی

کد خبر 1778
86

معاون وزیر اقتصاد با اشاره به ایجاد بانک اطلاعات اقتصادی و مالی گفت: این بانک به شفافیت و نظام برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری کمک می‌کند.

سید حسین میرشجاعیان امروز در مراسم رونمایی از بانک داده‌های اقتصادی و مالی کشور با اشاره به اینکه یکی از وظایف ذاتی و تکالیف وزارت اقتصاد این موضوع است، اظهار داشت: یکی از پایه‌های سیاست‌گذاری صحیح، اطلاعات درست و به هنگام است. اگر این داده‌ها به هنگام در اختیار مدیران و تحلیلگران قرار نگیرد، سیاست صحیح شکل نگرفته و در اجرا نیز مشکل ایجاد خواهد شد.

معاون امور اقتصادی وزارت اقتصاد با اشاره به اینکه بانک داده‌های اقتصادی، شفافیت خوبی در زمینه داده‌های اقتصادی ایجاد می‌کند، تصریح کرد: تبادل فصلی، سالانه، ماهانه و حتی روزانه به نسبت داده‌ها وجود خواهد داشت.

میرشجاعیان یادآور شد: دسترسی و اتصال این بانک و داده‌های آن به سامانه‌های دیگر و مجموعه اطلاعات کشور فراهم شده و همچنین به سامانه بانک جهانی نیز متصل است که البته اتصال به بانک جهانی دست خودمان بوده و می‌توان در بازه زمانی مختلف اطلاعات را ارائه کرد.

 

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.