پرش به محتوای اصلی

ذوب آهنی ها برای دیدار با استقلال شارژ مالی شدند

کد خبر 281692
1

تیم فوتبال ذوب‌آهن قبل از مصاف در دور برگشت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا برابر استقلال، شارژ مالی شد.

به گزارش مهر، بازیکنان و کادر فنی تیم فوتبال ذوب آهن امروز، پیش از مصاف در دور برگشت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا برابر استقلال، ۲۰ درصد دیگر از مبلغ قرارداد این فصل خود را دریافت کردند.

با دریافت ۲۰ درصد دیگر از مبلغ قراردادهای فصل جاری، ذوبی‌ها ۸۰ درصد دستمزد خود را دریافت کردند.

ذوب آهن در دیدار رفت با نتیجه یک بر صفر برابر استقلال به پیروزی رسید و در صورت کسب نتیجه موردنظر می‌تواند به جمع ۸ تیم برتر آسیا راه پیدا کند.

بازی برگشت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا بین تیم‌های ذوب‌آهن اصفهان و استقلال تهران روز سه‌‍شنبه ۲۵ اردیبهشت از ساعت ۲۰:۴۵ در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.