پرش به محتوای اصلی

آغاز دومین جلسه دادگاه تهیه کننده «شهرزاد»

کد خبر 751297
آغاز-دومین-جلسه-دادگاه-تهیه-کننده-«شهرزاد»

۲۷ مرداد ماه سال جاری اولین جلسه رسیدگی به اتهامات محمد امامی و ۳۲ متهم دیگر پرونده برگزار شده بود.

در اولین جلسه دادگاه رسول قهرمانی نماینده دادستان به قرائت بخش اول کیفرخواست ۲۴۰ صفحه ای متهمان و دلایل انتساب جرم پرداخته بود.
بر اساس این گزارش، نام محمد امامی در جلسات رسیدگی به پرونده بانک سرمایه و بخش مربوط به «سید محمدهادی رضوی» و «احسان دلاویز» برده و از او به عنوان متهم یاد شده بود.

۸ مهرماه سال ۹۹ غلامحسین اسماعیلی درباره آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده محمد امامی گفته بود: دومین جلسه رسیدگی به پرونده این متهم هفته آینده برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، سخنگوی قوه قضاییه ۱۶ شهریورماه سال جاری با اشاره به موافقت رهبر انقلاب با تداوم فعالیت دادگاه‌های ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی گفته بود که در دور جدید این دادگاه‌ها با برخی اصلاحات به کار خود ادامه خواهند داد.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.