پرش به محتوای اصلی

دومین خشکسالی سنگین در تهران

کد خبر 916605
ذخیره+آبی

محمدرضا بختیاری، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران امسال را به دلیل کاهش حجم بارندگی و ورودی سد‌های کشور از نظر منابع سال ویژه‌ای عنوان کرد و گفت: سال آبی اخیر در تهران، البرز، قزوین، سمنان، یزد، کرمان و فلات مرکزی کشور نسبت به سال قبل بارندگی کمتر بوده بطوریکه میزان بارندگی امسال استان تهران تا بهار حدود 180 میلی متر بوده در حالیکه سال گذشته 266 میلی متر بوده است.

بختیاری با بیان اینکه “امسال دومین خشکسالی سنگین را در استان تهران سپری می‌کنیم”، گفت: ذخیره سد‌های 5 گانه تهران حدود 630 میلیون متر مکعب است در حالی که سال گذشته بیش از 800 میلیون بوده یعنی حدود 170 میلیون مترمکعب کسری در مخازن داریم.

وی افزود: مصرف شهر تهران درحال حاضر 3.5 میلیون مترمکعب در روز است، یعنی 41 هزار لیتر در هر ثانیه و چنانچه فقط 10 درصد مردم صرفه جویی کنند 350 هزار مترمکعب صرفه جویی می‌شود که برای عبور از تابستان سخت پیش رو کفایت می‌کند.

مدیر عامل آبفای استان تهران در گفتگو با تسنیم تصریح کرد: در تهران میزان تولید برق حدود 100 مگاوات است که عدد زیادی نیست، اما اثرگذار است؛ در استان تهران، شهر تهران از منابع آب سطحی مثل سد‌ها استفاده می‌کند و کمتر دچار نوسان‌های برق می‌شود و عمدتا در شهرستان‌های استان تهران مشکل داریم.

وی ادامه داد: در تهران امکان زدن سد و به تناسب ذخیره هم وجود ندارد؛ این در حالیست که مصرف شرب در تهران بسیار بالاست و همان میزانی که ذخیره می‌کنیم همان میزان هم تقریبا مصرف می‌کنیم، بطوریکه مصرف مردم در استان تهران 51 درصد برای کشاورزی و حدود 40 درصد برای شرب است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.