پرش به محتوای اصلی

دستگیری دو سوداگر مرگ با ۱۸۲کیلوگرم مواد مخدر

کد خبر 613972
59

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر پایتخت از کشف ۱۸۲ کیلوگرم حشیش، تریاک و مرفین و دستگیری دو سوداگر مرگ خبر داد.

سرهنگ محمد بخشنده در این باره اظهار کرد: با انجام بررسی‌های پلیسی مشخص شد که یکی از قاچاقچیان مواد مخدر قصد دارد مقادیری مواد مخدر را از یکی دیگر از قاچاقچیان خریداری کرده و به شهر تهران منتقل کند. بر همین اساس بررسی موضوع در اختیار ماموران عملیات ویژه پلیس مبارزه با مواد مخدر پایتخت قرار گرفت.

وی ادامه داد: طی تحقیقات انجام شده مشخص شد که متهم قصد دارد با همدستی یک نفر با استفاده از دو دستگاه خودرو محموله مواد افیونی را از طریق اتوبان قم به تهران منتقل کند. نتیجه بررسی‌ها در اختیار مقام قضائی قرار گرفت و دستور دستگیری متهم و همدستش صادر شد.

به گزارش ایسنا، رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر پایتخت با بیان اینکه برای دستگیری متهمان تمهیداتی اندیشیده شد اظهار کرد: پس از کنترل محورهای مواصلاتی شهر تهران، خودروی متهمان در اتوبان قم شناسایی و تحت مراقبت ویژه پلیس قرار گرفت که در یک زمان مشخص ماموران خودرو آن‌ها را متوقف کرده و آن‌ها را دستگیر کردند.

بر اساس اعلام پلیس و به گفته وی، در بازرسی از خودروهای این سوداگران مرگ مقدار ۸۰ کیلو و ۷۵۰ گرم تریاک، ۹۹ کیلو و ۸۰۰گرم حشیش و ۲ کیلو و صد گرم مرفین که در صندوق عقب خودرو جاسازی شده بود، کشف شد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.