پرش به محتوای اصلی

دستگیری آتش‌زنندگان خودروی شهروندان

کد خبر 449042
53

رئیس پلیس پایتخت از دستگیری افرادی که اقدام به آتش زدن خودروی شهروندان در چند نقطه از تهران کرده بودند خبر داد.

سردار حسین رحیمی در گفت‌وگو با ایسنا، در این باره گفت: چندی پیش به دنبال اعلام حادثه آتش زدن خودروهای سواری شهروندان در مناطقی از بهارستان و عبدل آباد به پلیس، رسیدگی به موضوع به طور ویژه در دستور کار مأموران قرار گرفت.

وی با بیان اینکه مأموران در تحقیقات خود به سرنخ‌هایی از عاملان این اقدامات رسیدند اظهار کرد: در مجموع حدود ۱۷ خودرو از سوی این افراد مورد آتش‌سوزی قرار گرفته که پنج نفر در این خصوص دستگیر شدند.

رییس پلیس پایتخت با بیان اینکه دستگیری ها در سه مورد مختلف بوده است، خاطرنشان کرد: یک نفر از این افراد حدود ۸ خودرو را به تنهایی به آتش کشیده بود که ساعاتی پس از آخرین اقدام خود توسط عوامل پلیس شناسایی و دستگیر شد.

به گفته وی، خسارت وارد شده به عمده خودروها سطحی بوده و حریق در تمام خودروها نبوده است.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ با بیان اینکه بررسی سوابق این افراد نشان داد که آنان دچار برخی اختلالات روحی و روانی هستند گفت: برای تمامی دستگیرشدگان پرونده تشکیل داده شده و آنان به دادسرا اعزام شدند تا دستگاه قضایی تصمیم نهایی را در مورد آنان بگیرد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.