پرش به محتوای اصلی

دختری ۹ ساله به جوان‌ترین نویسنده جهان تبدیل شد

کد خبر 773284

یک دختر ۹ ساله با نوشتن رمان در دوران قرنطینه، به یکی از جوان‌ترین نویسنده‌های جهان تبدیل شده است.

الا رمزی با الهام از فردی به نام فرانک که در مدرسه او سخنرانی کرده بود، رویای نویسندگی خود را دنبال می‌کند. او سپس نویسندگی کتاب خود به نام «سوت جادویی و یک کیف کوچک از آروزها» را در طول تعطیلات قرنطینه خانگی آغاز می‌کند و چند بخش آن را برای فرانک ۷۵ ساله می‌فرستند.

این دو نفر به مدت سه ماه مشغول مکاتبه بودند و در ماه چهارم به ویرایش پرداختند. در نهایت این کتاب به رمانی استاندارد تبدیل شد و در بازار فروش قرار گرفت.

نویسنده کودکِ این کتاب، گفت: واقعاً نسبت به کتاب احساس افتخار می‌کنم. این احساس را برای همیشه حفظ خواهم کرد و فکر می‌کنم برای همیشه خواهم نوشت.

وی درباره اولین برخورد خود با فرانک افزود: او در مورد ایجاد تصاویر در ذهن مردم و دیدن لبخند آن‌ها هنگام مطالعه صحبت کرد. این باعث شد که من بخواهم بنویسم.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، فرانک که تاکنون ۲۳ کتاب نوشته است، گفت: به خاطر دارم که الا اولین بچه‌ای بود که در آن جلسه از من سوال پرسید. من کتاب او را دوست داشتم و تصمیم گرفتم که آن را منتشر کنم.

 

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

گفت‌وگوی کاربران درباره این خبر

2 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.