پرش به محتوای اصلی

دادستان های ایالتی آمریکا از گوگل و فیس بوک تحقیق می کنند

کد خبر 604412
7

دو گروه از دادستان های ایالتی در آمریکا قصد دارند تحقیقات آنتی تراست درباره شرکت های بزرگ فناوری از جمله فیس بوک و گوگل انجام دهند.

نخستین تحقیق به رهبری دادستان ایالت نیویورک و چند ایالت دیگر انجام می شود که تمرکز آنها روی فیس بوک است. از سوی دیگر ایالت تگزاس نیز اعلام کرده احتمالا همراه ۴۰ ایالت دیگر تحقیقات آنتی تراست درباره شرکت های اینترنتی را انجام می دهد، اما به طور دقیق مشخص نیست روی چه شرکت هایی تمرکز می کند. تخمین زده می شود محور آن گوگل باشد.

شبکه های اجتماعی، موتورهای جستجوی اینترنتی و وب سایت های تجارت آنلاین که زمانی موتورهای رشد اقتصادی به حساب می آمدند، اکنون با رسواییهای مختلف از جمله افشای اطلاعات کاربران و تاثیرگذاری بیش از اندازه بر بازارها دست و پنجه نرم می کنند.

دادستان ایالت نیویورک در توئیتی نوشت: من تحقیقات درباره فیس بوک را آغاز می کنم تا مشخص شود آیا اقدامات آن اطلاعات کاربران را به خطر انداخته، کیفیت گزینه های انتخابی مصرف کنندگان کاهش یافته یا بهای تبلیغات نیز افزایش یافته است یا خیر. بزرگترین شبکه های اجتماعی جهان باید از قانون پیروی کنند.

ایالت های نیویورک، کلرادو، فلوریدا، آیوا، نبراسکا، کارولینای شمالی، اوهایو، تنسی و منطقه کلمبیا درباره فیسبوک تحقیق می کنند.

دادستان ایالت تگزاس نیز اعلام کرده تحقیقاتی درباره شرکتهای بزرگ فناوری انجام می دهد اما نام آنها را اعلام نکرده است. در این تحقیق بیش از ۴۰ ایالت شرکت می کنند و طبق تخمین کارشناسان محور آن روی گوگل خواهد بود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.