خوراکی های مفید برای تقویت ریه

    کد خبر :1021584

اگر دوست دارید ریه های سالم داشته باشید پس حتما از این میوه ها و ادویه ها و مواد خوراکی استفاده کنید.

موز

بهبود عملکرد ریه

آویشن

بهبود سیستم تنفسی

سیب

جلوگیری از بیماری های ریوی

سیر

حفاظت از سلول های ریه

تخم مرغ

سلامت ریه و ماهیچه های تنفسی قوی

ترب

سینوس ها و مخاط نازک رقیق در ریه را تحریک می کند.

ماهی چرب

کاهش التهاب ریه

بررسی تاثیر خوراکی های گفته شده روی ریه

موز سرشار از پتاسیم بوده و گزینه‌ای عالی برای بهبود عملکرد ریه‌ها محسوب می‌شود. پتاسیم برای سلامتی و عملکرد خوب ریه ضروری است. مصرف کافی پتاسیم به ویژه در کودکان به افزایش عملکرد و ظرفیت ریه‌ها کمک می‌کند. در کنار موز، آووکادو، کدو سبز و پرتقال نیز غنی از پتاسیم هستند.

وقتی بدن مواد غذایی را متابولیزه می‌کند، از اکسیژن استفاده می‌کنیم و دی‌اکسید کربن تولید می‌کنیم. کار اصلی ریه‌ها بارگیری خون با اکسیژن و فیلتر کردن دی‌اکسید کربن است. کاهش سطح دی‌اکسید کربن به معنی کار کمتر ریه‌هاست.

در حالی که سوخت‌وساز هر ماده غذایی به استفاده از اکسیژن و تولید دی‌اکسید کربن نیاز دارد، اما همه مواد غذایی به اندازه یکسان با اکسیژن مورد استفاده خود دی‌اکسید کربن تولید نمی‌کنند. برای مثال کربوهیدرات‌ها بیشترین دی‌اکسید کربن را در برابر اکسیژن مصرفی خود تولید می‌کنند.

چربی هنگامی که متابولیزه می‌شود کمترین میزان دی‌اکسید کربن را ایجاد می‌کند. این بدان معنی است که اسیدهای چرب امگا ۳ در ماهی‌های چرب مانند سالمون می‌توانند به کاهش علائم بیماری‌های ریوی مانند بیماری مزمن انسدادی ریه (COPD) و آمفیزم کمک کنند. اسیدهای چرب امگا ۳ همچنین دارای خاصیت ضد التهابی هستند که نشان داده شده به طور موثر با احتمال ابتلا به بیماری ریه مبارزه می‌کنند.

امگا ۳ موجود در ماهی عملکرد ضد التهابی بدن و قلب و عروق را نیز بهبود می‌بخشد. این بدان معنی است که برای هرگونه التهاب در ریه‌ها یا دستگاه تنفسی مفید واقع می‌شود.

ماهی های چرب همچنین سرشار از ویتامین D هستند که یکی از مهم‌ترین ویتامین‌ها برای سلامتی ریه‌هاست و در افراد مبتلا به آسم نقش محافظتی دارد.

مطالعه دانشگاه جان هاپکینز که نشان داد یک رژیم غذایی حاوی گوجه‌فرنگی باعث کاهش تخریب بافت ریه در افراد سابقا سیگاری می‌شود، این مزیت را برای سیب نیز ثابت کرده است.

سیب سرشار از کوئرستین است که دارای خواص آنتی‌هیستامین، ضد التهابی و آنتی‌اکسیدانی است و می‌تواند خطر ابتلا به بیماری مزمن ریوی، آسم و برونشیت را کاهش دهد. بسیاری از غذاها از جمله پیاز، انگور، مرکبات، گیلاس و گیاه کَبَر دارای کوئرستین زیاد هستند، اما سیب به خصوص سرشار از این ماده است.

آویشن به طور خاص یک داروی عالی برای سرفه است. این گیاه همچنین به تنفس و گلو نیز کمک می‌کند. این گیاه همچنین برای درمان برونشیت نیز پیشنهاد می‌شود. آویشن را به روش‌های مختلفی از جمله دم کردن گیاه آن، استفاده از روغن‌های گیاهی آن و همچنین برگ‌های تازه این گیاه می‌توان استفاده کرد.

سیر به ویژه هنگامی که به صورت خام یا به صورت عصاره مصرف شود، آنتی‌اکسیدان‌هایی را تأمین می‌کند که می‌تواند به محافظت از سلول‌های موجود در ریه‌ها و دفاع در برابر آسیب‌های رادیکال آزاد کمک کند.

سیر همچنین ممکن است مسیرهای سم‌زدایی بدن را تقویت کرده و از فعال شدن سیستم ایمنی بدن که از مسیرهای بینی محافظت می‌کند، پشتیبانی کند.

سیر همچنین دارای خاصیت ضد عفونی‌کننده خفیفی است و به علاوه می‌تواند برای بهبود سلامت ریه به کاهش التهاب در بدن کمک کند.

ترب کوهی و واسابی (ترب ژاپنی) می‌توانند سینوس‌ها و مخاط نازک رقیق در ریه‌ها را تحریک کنند. تحقیقات همچنین نشان می‌دهد که ترب کوهی آنزیم‌های مقابله با سرطان را فعال می‌کند.

تخم‌مرغ حاوی پروتئین با کیفیت بالاست که به حمایت از سلامت ریه‌ها و حفظ ماهیچه‌های تنفسی قوی کمک می‌کند. از آنجایی که ریه‌ها برای تنفس سخت‌تر عمل می‌کنند، عضلات آن به پروتئین بیشتری برای حفظ توده و استحکام خود نیاز دارند. پروتئین همچنین از عملکرد سیستم ایمنی و بهبود زخم‌ها نیز حمایت می‌کند.

تخم مرغ نیز مانند ماهی‌های چرب سرشار از ویتامین D و چربی‌های سالم است که برای سلامت ریه‌ها مفید است.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید