پرش به محتوای اصلی

خوانساری: فضای کسب و کار نامطلوب است

کد خبر 265258
26

رییس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران می گوید:« اقتصاد ما به طور کل گرفتار بیماری مزمن کم‌رشدی است و این کم‌رشدی به ریشه در مطلوب نبودن فضای کسب‌وکار کشور دارد.»

مسعود خوانساری با بیان اینکه سهم عمده در رشد اقتصادی دو سال اخیر مربوط به نفت و صنایع وابسته است که پس از برجام توانسته تا حدود زیادی تولید و صادرات نفت خام را افزایش دهد،اظهارداشت:« در واقع سهم اندکی از این رشد ناشی از افزایش بهره‌وری یا بهبود فضای کسب‌وکار در سایر حوزه‌های اقتصاد بوده است.»

به گزارش بازتاب به نقل از خبرآنلاین،او ادامه داد:« اصولا به همین دلیل است که رشد اقتصادی ما پایین و ناپایدار است؛ چون مولفه‌های مهمی چون جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی، کاهش بوروکراسی سنگین اداری، نافذ نبودن قراردادها -به ویژه قراردادهایی که یک سر آن دولت است- دسترسی بخش خصوصی واقعی به اعتبارات و ابزارهای تامین مالی و مواردی از این دست، نادیده گرفته شده است.»

خوانساری گفت:« درست است که در سال 1395 اقتصاد ایران نرخ رشد 12.5 درصدی را به ثبت رسانده است،اما عملکرد بلندمدت اقتصاد ایران منعکس‌کننده رشد پایین، پرنوسان، با اشتغالزایی کم و بهره‌مندی اندک برای اقشار فرودست بوده است.»

او اضافه کرد:« ضمن این که تداوم مسیر موجود و اتکا بر نفت، و عدم تلاش در تغییر مسیر اقتصاد کلان کشور، دستاوردی بهتر از نرخ رشد یک تا دو درصدی برای ما در برنخواهد داشت. »

رییس اتاق تهران با تاکید بر اینکه نامطلوب بودن فضای کسب‌وکار از عواملی است که باعث تضعیف رشد اقتصادی می‌شود،متذکر شد:« با این فضای موجود نمی‌توان انتظار نرخ رشد بالا بدون نفت را داشت.»

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.