پرش به محتوای اصلی

خطر آلودگی روغن‌های سنتی فاقد نشان سیب سلامت

کد خبر 1141572
خطر آلودگی روغن‌های سنتی فاقد نشان سیب سلامت

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو اعلام کرد: روغن‌هایی که به‌صورت سنتی و بدون نظارت بهداشتی تولید می‌شوند، می‌توانند سلامت مصرف‌کنندگان را تهدید کنند.

عبدالعظیم بهفر گفت در این روغن‌ها احتمال استفاده از دانه‌های آلوده یا کپک‌زده وجود دارد که ممکن است حاوی سم سرطان‌زای آفلاتوکسین باشند.

او افزود این روغن‌ها معمولاً تصفیه‌نشده‌اند و ممکن است ذرات جامد، فلزات سنگین و ناخالصی داشته باشند، در حالی که روغن‌های دارای نشان سیب سلامت از مواد کنترل‌شده تولید و مراحل تصفیه و کنترل کیفی را طی می‌کنند.

بهفر تأکید کرد دستگاه‌های سنتی به‌خوبی شسته نمی‌شوند و خطر آلودگی محصول را بالا می‌برند. به گفته او، روغن‌های فاقد سیب سلامت زودتر اکسید شده و رادیکال‌های آزاد تولید می‌کنند که خطر بیماری‌های قلبی و سرطان را افزایش می‌دهد.

به گزارش ایرنا، وی توصیه کرد برای خرید روغن ایمن، به نشان سیب سلامت، نام تولیدکننده و شماره پروانه ساخت توجه شود تا سلامت خانواده حفظ شود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.