پرش به محتوای اصلی

خسارت سیل مازندران به 5500 میلیارد تومان رسید!

کد خبر 1229277

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از برآورد ۴۵۰۰ میلیارد تومانی خسارت طوفان و بارندگی در مازندران خبر داد و گفت احتمال دارد با ادامه ارزیابی‌ها، این رقم حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان دیگر افزایش پیدا کند.

حسین ساجدی‌نیا در بازدید از مناطق آسیب‌دیده بابلسر و بهنمیر گفت بابلسر به‌تنهایی حدود هزار میلیارد تومان خسارت دیده است.

وی با تأکید بر ضرورت تقویت اقدامات پیشگیرانه گفت ایران از کشورهای حادثه‌خیز جهان است و باید برای کاهش خسارات ناشی از حوادث طبیعی، برنامه‌های جدی‌تری اجرا شود.

رئیس سازمان مدیریت بحران همچنین اعلام کرد خسارت‌های واردشده به مردم بررسی می‌شود تا در صورت امکان، اعتبارات جبران خسارت برای تصویب به هیئت وزیران ارائه شود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.