پرش به محتوای اصلی

خسارت به ورزشگاه آزادی در مسابقه پرسپولیس – تراکتور

کد خبر 1122014
خسارت به ورزشگاه آزادی

حواشی دیدار پرسپولیس و تراکتور تبریز در ورزشگاه آزادی باعث وارد شدن خساراتی به این ورزشگاه شد.

دیدار تیم‌های پرسپولیس و تراکتور تبریز در چارچوب هفته هفدهم لیگ برتر که روز گذشته (یکشنبه) برگزار شد، با حواشی‌ای همراه بود که در نتیجه آن خساراتی به ورزشگاه آزادی وارد شد. تماشاگران برخی آسیب‌هایی به امکانات این ورزشگاه زدند، از جمله پرتاب تعدادی صندلی از سوی تماشاگران تیم تراکتور.

مهدی نصیبی، مدیر مجموعه ورزشی آزادی، در گفتگو با تسنیم گفت که همکارانش در حال بررسی دقیق جزئیات خسارات هستند و به زودی گزارش کامل ارائه خواهد شد. او افزود: “در جریان بازی شاهد پرتاب صندلی‌ها از سمت تماشاگران تراکتور به زمین بودیم. پس از برآورد خسارت‌ها، جزئیات دقیق اعلام خواهد شد.”

به گزارش تسنیم، بر اساس اعلام قبلی، دیدار تیم‌های استقلال و استقلال خوزستان در هفته هجدهم لیگ برتر در ورزشگاه شهدای شهر قدس برگزار خواهد شد و ورزشگاه آزادی آماده می‌شود تا میزبان دیدار استقلال و الشرطه عراق در لیگ قهرمانان آسیا باشد.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.