پرش به محتوای اصلی

خزانه‌داری آمریکا در نقش سازمان جاسوسی “سیا”

کد خبر 47069
50

رئیس گروه مشاوره گالیلیو در همایش پولی و ارزی ایران گفت: خزانه داری آمریکا این روزها بیشتر در پی تروریست ها و تامین مالی آنهاست و در حقیقت تبدیل به سازمان اطلاعات مرکزی (سیا) مالی شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، رئیس گروه مشاوره گالیلیو اظهارداشت: بحران اقتصادی اروپا ارتباطی با آمریکا ندارد زیرا مشکل از خود بانک‌های اروپایی است.

جرج اوگیوس صبح امروز (یکشنبه) در دومین روز از بیست و هفتمین همایش سالانه سیاست های پولی و ارزی در سخنانی درباره ثبات مالی در سیستم بانکی با بیان این مطلب افزود: شاید سیاست واحد پولی در اروپا حاکم باشد ولی سیاست واحد مالی وجود ندارد.

وی با بیان اینکه وزارت خزانه داری آمریکا نیز سیاست گذاری مالی انجام نمی دهد و این موضوع توسط سنا و مجلس نمایندگان انجام می شود، گفت: خزانه داری آمریکا این روزها بیشتر در پی تروریست ها و تامین مالی آنهاست و در حقیقت تبدیل به سازمان اطلاعات مرکزی (سیا) مالی شده است.

این کارشناس ارشد نظام بانکی با بیان اینکه توانایی بانک های مرکزی برای ورود و جلوگیری از بحران ها بسیار محدود شده است، اظهارداشت: نرخ سود منفی شاید بر روی کاغذ جالب باشد اما پیامدهای سیستماتیک دارد و در آینده شرکت بیمه و بازنشستگان حتما به مشکل برخواهند خورد.

رئیس گروه مشاوره گالیلیو با اشاره به ضعف های موجود در بازل-3 گفت: وام های مشکوک الوصول بیش از 17 درصد و بدهی های دولت به نظام بانکی از جمله موضوعاتی است که می تواند چالش برانگیز باشد.

وی با بیان اینکه در دنیای امروز بخشی از فشارهای خارج از بانک مرکزی ریسک محسوب می شود، افزود: پیش از این و در زمان بحران، بانک های مرکزی مداخله می کردند اما امروز می بینیم که خود بانک های مرکزی 2 تا 3 تریلیون دلار بدهی دارند.

اوگیوس به بالا رفتن نرخ سود از زمان انتخاب دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا اشاره کرد و گفت: با بالا رفتن نرخ سود شاهد خواهید بود که ارزش ها تغییر خواهند کرد که این موضوع ناشی از نداشتن سیاست های مالی است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.