پرش به محتوای اصلی

خداحافظی شهر بارسلونا با ویندوز

جمعه ۲۹ دی ۱۳۹۶ ۱۲:۴۵
43

شهر بارسلونا در اسپانیا به دنبال کنار گذاشتن سیستم عامل ویندوز است تا در ادارات این کشور از سیستم عامل متن باز لینوکس استفاده شود.

به گزارش دیجیتال ترندز، یکی دیگر از اهداف این تحول صرفه جویی در مصرف بودجه به منظور خرید ویندوز و نصب آن است. با توجه به متن باز بودن لینوکس نصب و استفاده از سیستم عامل یادشده هزینه قابل توجهی نخواهد داشت.

به گزارش بازتاب به نقل از فارس ، البته هنوز جزئیات اجرایی این طرح مشخص نشده و فعلا قرار است طرح مذکور به طور آزمایشی در برخی ادارات دولتی اجرا شود. پیش از این سیستم عامل اوبونتو نیز در برخی ادارات بارسلونا استفاده شده بود. این سیستم عامل هم یکی از توزیع های لینوکس محسوب می شود.

بسیاری از کشورهای اروپایی در دو دهه اخیر استفاده از ویندوز را کنار گذاشته اند. یکی از اولین شهرهایی که در این زمینه اقدام کرد، مونیخ بود که در سال 2003 با ویندوز خداحافظی کرد. اما برخی مشکلات فنی و اعتراضات کارمندان باعث بازگشت به ویندوز در سال های بعد شد.

در شهر وین اتریش هم طرح مشابهی اجرا شد و لینوکس از سال 2005 جایگزین ویندوز شد، اما این شهر هم در سال 2009 باز به ویندوز بازگشت. باید منتظر ماند و دید اجرای این طرح در شهر بارسلونا چه سرانجامی خواهد داشت.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.