پرش به محتوای اصلی

خبری که روزنامه‌های زنجیره‌ای سانسور کردند

کد خبر 455298
8

روزنامه‌های زنجیره‌ای که همواره اقدام به بزرگ‌نمایی تهدیدهای آمریکا می‌کنند، سفر دزدکی ترامپ به عراق و اعترافات توأم با سرشکستگی‌ وی را سانسور کردند.

به گزارش بازتاب، روزنامه کیهان در ویژه‌های خود نوشت:

ترامپ در سفر مخفیانه به پایگاه نظامیان آمریکایی در الاسد، حتی نتوانست موافقت نخست‌وزیر عراق برای دیدار و ملاقات را جلب کند. او در گزارش این سفر تصریح کرد: «خیلی غم‌انگیز است. ۷ تریلیون (هفت هزار میلیارد) دلار در خاورمیانه هزینه کردیم اما متأسفانه ناچارم کاملاً مخفیانه به آنجا سفر کنم. دوبار قرار بود به عراق سفر کنم اما خبر آن درز کرد و سفر لغو شد.

همزمان با این سفر، سفارت آمریکا در بغداد هدف حمله موشکی قرار گرفت. گروه‌های مردمی عراق نظیر النجباء نیز اعلام کردند دولت آمریکا تروریست است و از تروریست‌ها حمایت می‌کند و اگر خود عراق را ترک نکند، او را به اجبار از عراق بیرون خواهیم کرد

اما این خبرها به ویژه اظهارات ترامپ، در تیترهای روزنامه‌هایی مانند اعتماد، سازندگی، آفتاب یزد، شرق، ایران، همشهری، هفت صبح و… سانسور شد. برخی در همین روزنامه‌ها زلزله در کابینه عربستان و برکناری عادل الجبیر وزیر خارجه شدید آمریکایی و ضد ایرانی این رژیم را هم سانسور کردند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.