پرش به محتوای اصلی

خبری خوش برای علاقمندان به موسیقی سنتی

کد خبر 275838
57

کنسرت کیهان کلهر و اردال ارزنجان روزهای سه شنبه، چهارشنبه و پنجشنبه هجدهم، نوزدهم و بیستم اردیبهشت ماه هر روز در ساعت 21:00 در مجتمع خاتم الانبیاء رشت(سالن وارش) برگزار می شود.

کیهان کلهر نوازنده کمانچه و آهنگساز با همراهی اردال ارزنجان نوازنده مطرح باغلاما ترک‌تبار، در رشت روی صحنه می‌روند.

این کنسرت چندمین همکاری کیهان کلهر و ارزنجان است. این دو هنرمند برجسته، اسفندماه سال گذشته نیز در تالار وحدت تهران هنرنمایی کرده بودند.

کلهر در این برنامه کمانچه خواهد نواخت و اردال با نواختن باغلاما او را همراهی خواهد کرد؛ این برنامه با بداهه‌نوازی بر اساس مقام‌های کردی غرب ایران و موسیقی علوی شرق ترکیه برگزار خواهد شد.

اردال ارزنجان چندمین بار است که برای اجرای مشترک با کیهان کلهر به ایران سفر می‌کند و هم‌نوازی با او را که یکی از بهترین موزیسین‌های امروز است دوست دارد.

این هنرمند موسیقی ترک تبار امیدوار است که همکاری با کلهر همچنان ادامه داشته باشد چون بعد از اجرای اولین کنسرتش در ایران و آشنایی با مخاطبان ایرانی، اکنون شاگردانی دارد که از ایران به ترکیه می‌روند تا نواختن باغلاما را یاد بگیرند.

به اعتقاد ارزنجان با توجه به استقبال مخاطب ایرانی از این برنامه‌ها، ایرانی‌ها نوای باغلاما را دوست دارند و صدای این ساز به گوش آن‌ها خوش است.

کنسرت کیهان کلهر و اردال ارزنجان روزهای سه شنبه، چهارشنبه و پنجشنبه هجدهم، نوزدهم و بیستم اردیبهشت ماه هر روز در ساعت 21:00 در مجتمع خاتم الانبیاء رشت(سالن وارش) برگزار می شود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.