پرش به محتوای اصلی

مشاور رییس دولت‌های نهم و دهم تایید کرد؛

حمید بقایی به دلیل عدم توانایی تامین وثیقه ۵۰ میلیاردتومانی، بازداشت شد + جزییات

کد خبر 52022
3

براساس گزارش برخی رسانه ها، به دنبال حضور امروز حميد بقايي در دادسرا، وی بازداشت شده است.

حمید بقایی کاندیدای مورد حمایت محمود احمدی نژاد در انتخابات اخیر ریاست جمهوری بود که توسط شورای نگهبان تایید صلاحیت نشد.

تایید خبر

مشاور رییس دولت‌های نهم و دهم بازداشت حمید بقایی را تایید کرد.

علی اکبر جوانفکر در پاسخ به این سوال که پیرو انتشار خبری در برخی از کانال‌های تلگرامی مبنی بازداشت آقای بقایی، این خبر صحت دارد، گفت: جناب آقای حمید بقایی پیش از این هم با شکایت دولت یازدهم بازداشت شده بود و در حالی که با توجه به موضوع شکایت هیچ نیازی به بازداشت ایشان نبود اما متاسفانه به مدت ۲۲۵ روز در بازداشت بود.

او مدعی شد که بقایی سرانجام بدون کیفرخواست و بدون وثیقه و بر اساس دستور یک مقام عالی نظام، فقط با قید کفالت آزاد شده است.

جوانفکر با بیان اینکه اکنون قریب یکسال و نیم از آزادی بقایی سپری شده است، اظهار داشت: امروز به دستور‌‌ همان بازپرس، نامبرده از مقابل منزل بازداشت و به دادسرا بردند. در آنجا به ایشان گفتند که شما را احضار کرده‌ایم ولی در بازپرسی حاضر نشده‌اید.

مشاور رئیس دولت‌های نهم و دهم افزود: آقای بقایی پاسخ داده‌اند که این احضاریه به دست بنده نرسیده است و منزل من همانجایی بوده است که ماموران امروز بنده را از‌‌ همان جا بازداشت کردند. ضمنا بنده دو وکیل و دو کفیل معرفی کرده‌ام و باید احضاریه را به آن‌ها ابلاغ می‌کردید.

جوانفکر یادآور شد: به هر تقدیر، بازپرس پرونده با این فرضیه که ممکن است ایشان را احضار کنند ولی در دادسرا حاضر نشوند، قرار کفالت را تغییر داده و برای نامبرده یک وثیقه ۵۰ میلیارد تومانی صادر کرده است که تامین چنین وثیقه‌ای برای آقای بقایی غیرممکن است و به همین دلیل بازپرس مربوطه بار دیگر حکم به بازداشت ایشان داده است.

پیشتر حسینی، وکیل حمید بقايي درباره صحت بازداشت حمید بقایی از نزدیکان محمود احمدی نژاد گفت: اطلاعی ندارم و این خبر را تایید یا تکذیب نمی کنم

بقايي يكبار ديگر هم در سال 94 بازداشت شده بود كه در نهايت پس از حدود 7 ماه با قرار كفالت از زندان آزاد شد.

در صورت صحت این خبر، ممکن است این بازداشت در پی اجرای حکم وی بوده باشد.

منبع:ایلنا

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.