پرش به محتوای اصلی

حمله پمپئو به روسیه، چین و ایران در نشست مونیخ

کد خبر 686742
حمله-پمپئو-به-روسیه،-چین-و-ایران-در-نشست-مونیخ

مایک پمپئو امروز (شنبه ۲۶ بهمن‌ماه) در دومین روز برگزاری کنفرانس امنیتی مونیخ در سخنانی به موضوع‌های مختلف اشاره کرد و افزود: روسیه، کریمه و بخش‌هایی از شرق اوکراین را تصرف کرده است.

او مدعی شد ایران با موشک‌های بالستیک، عربستان را تهدید کرده و با حملات سایبری، شبکه‌های خاورمیانه را دچار اختلال کرده است.

وزیر امور خارجه آمریکا همچنین با تکرار اتهام‌های واشنگتن علیه تهران، ایران را به سرکوب شهروندان عراقی و لبنانی متهم کرد.
پمپئو از اروپایی‌ها خواست «ایرانیان به اصطلاح میانه‌رو» را باور نکنند.

او بدون اشاره به سخنان مقام‌های ایران، گفت: تهران هنوز جعبه‌های سیاه هواپیمای اوکراینی را را تحویل نداده است.

وزیر امور خارجه آمریکا در ادامه، پیکان انتقاد‌های واشنگتن را به سمت پکن نشانه رفت و افزود: حزب کمونیست چین بزرگترین تهدید نه تنها علیه سرزمین غرب بلکه علیه اندیشه غرب است.

به گزارش ایرنا،چین با همه کشور‌های همسایه‌اش مناقشه مرزی دارد و شرکت هوآوی، اسب تروای آن است؛ مرگ ناتو به شدت اغراق شده، غرب در حال پیروزی است.

این مقام آمریکایی در ادامه مدعی شد که آمریکا سردمدار ائتلاف تامین امنیت تنگه هرمز و دریای چین جنوبی است و رهبری ۵۹ کشور برای برکناری مادورو را برعهده داشته است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.