پرش به محتوای اصلی

حمله هکر‌ها به کامپیوتر‌های فیفا و استخراج اطلاعات محرمانه

کد خبر 405835
12

فیفا از حمله سایبری به کامپیوتر‌های مقر مرکزی خود در سوئیس خبر داد.
فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) اعلام کرد که هکر‌ها به کامپیوتر‌های این نهاد بین‌المللی حمله کرده و به صورت غیرقانونی به مرکز داده‌ها دسترسی یافتند.

در بیانیه فیفا آمده است: نگران هستیم که برخی از اطلاعات به صورت غیرقانونی در این حمله سایبری به دست آمده باشد. هرگونه تلاش برای دسترسی غیرقانونی به اطلاعات محرمانه هر سازمانی و از بین بردن اعتماد‌ها را محکوم می‌کنیم.

فیفا اطلاعات بیشتری درباره جزئیات حمله سایبری به سیستم‌های نهاد مرکزی خود ارائه نکرده است.

در ادامه بیانیه فیفا آمده است: تمامی اقدام‌های لازم برای پاسخ مناسب به حادثه نقض امنیتی سیستم اطلاعاتی‌مان را انجام خواهیم داد و همچنان به صورت مداوم در مسیر ارتقای آن‌ها گام برمی‌داریم.

به گزارش خبرگزاری دانشجو، جیانی اینفانتینو، رئیس سوئیسی فیفا نیز در این رابطه اظهار داشت: کار من شرکت در مباحث، مذاکره‌ها، تغییر مدارک، پروژه‌ها، ایده‌ها و بسیاری از مسائل دیگری است. منظورم این است اگر در دفترم بنشینم و با کسی ارتباط برقرار نکنم، هیچ‌کاری انجام ندهم چطور می‌توانم کارم را به درستی پیش ببرم. اگر کسی معتقد است این کار درستی نیست بنابراین هیچ کار دیگری نمی‌توانم انجام دهم. فقط کار صادقانه و حرفه‌ای در جهت منافع فوتبال انجام می‌دهم.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.