پرش به محتوای اصلی

حمایت مجدد چین از تلاش‌ها برای حفظ برجام

کد خبر 676540
حمایت-مجدد-چین-از-تلاش‌ها-برای-حفظ-برجام

چین بطور فعال از هرگونه ابتکار عمل که به کاهش تنش در منطقه و حفظ برجام منجر شود استقبال می‌کند.

«گنگ شوانگ»سخنگوی دستگاه دیپلماسی چین در واکنش به درخواست روسیه مبنی بر تشکیل نشستی از سوی کشورهای امضا کننده برجام برای بررسی چشم انداز توافق هسته ای ایران اعلام کرد که پکن بطور فعال از هرگونه ابتکار عمل که به کاهش تنش در منطقه و حفظ برجام منجر شود استقبال می کند.

وی روز دوشنبه در نشست خبری خود با خبرنگاران داخلی و خارجی در پکن افزود: چین و روسیه به عنوان دو شریک و همکار استراتژیک و حامی سفت و سخت توافق برجام، همواره ارتباط نزدیک خود را در موضوع توافق هسته ای ایران حفظ کرده اند.

 

به گزارش تسنیم ،وی گفت: برجام یک دستاورد سیاسی مهم چند جانبه است که به تأیید و تصویب شورای امنیت سازمان ملل رسیده و می تواند یک بستر مهم برای اجرای ساز و کار منع گسترش سلاح های هسته ای و برقراری صلح و ثبات در خاورمیانه باشد و در عین حال یک بخش مهم از نظام بین‌المللی را در بر می‌گیرد.

 

مقام وزارت خارجه چین تصریح کرد در وضعیت کنونی، چین از همه طرف‌ها می خواهد با حفظ خویشتنداری و در چارچوب کمیته حل اختلاف توافقنامه همه جانبه، از طریق مشورت و رایزنی اختلافات خود را حل کنند و با اتخاذ تدابیر درست، اجرای تعهدات خود در برجام را از سر بگیرند و در کنار هم برای حفظ برجام و اجرای کامل آن تلاش کنند.

به گزارش ایرنا، گنگ از همه طرف ها خواست اقدامات مؤثری برای ایجاد تعادل بین حقوق و تعهدات خود در برجام انجام دهند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.