پرش به محتوای اصلی

حساب‌های اجاره‌ای مقابله با فرار مالیاتی را دشوار کرده است

کد خبر 657869
حساب‌های-اجاره‌ای-مقابله-با-فرار-مالیاتی-را-دشوار-کرده-است

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با تاکید بر اینکه باید اجاره و در اختیار قرار دادن حساب به دیگران جرم تلقی شود، گفت: درحال حاضر سوداگران با اجاره حساب‌های دیگران درآمدهای خود را به آن‌ها واریز می‌کنند تا شناسایی و مشمول مالیات نشوند.

 

حسینعلی حاجی‌دلیگانی عضو کمیسیون برنامه‌ و بودجه مجلس شورای اسلامی درباره مقابله با پدیده حساب‌های اجاره‌ای و نیابتی گفت: درحال حاضر حساب‌های اجاره‌ای و نیابتی ابزاری برای دور زدن قانون و فرار مالیاتی هستند. نیازمند قوانین سفت و سختی در این زمینه هستیم. اجاره و در اختیار قرار دادن حساب به دیگران باید جرم تلقی شود.

 

وی ادامه داد: ساماندهی حساب‌های اجاره‌ای و نیابتی هیچ مشکلی برای مردم عادی ایجاد نمی‌کند. کسانی از این موضوع ناراحت می‌شوند که به نوعی فرار مالیاتی داشته‌اند و تا الان هیچگونه مالیاتی پرداخت نمی‌کردند.

 

به گزارش فارس ،حاجی دلیگانی با بیان اینکه پدیده حساب‌های اجاره‌ای مقابله با فرار مالیاتی را دشوار کرده، گفت: در صورت ساماندهی حساب‌های اجاره‌ای و نیابتی فراریان مالیاتی شناسایی و مجبور به پرداخت مالیات می‌شوند. در تمام نقاط دنیا هم از این نوع مالیات‌ها وجود دارند.

 

عضو کمیسیون برنامه‌وبودجه مجلس در پایان تصریح کرد: درحال حاضر سوداگران با اجاره حساب‌های دیگران درآمدهای خود را به آن‌ها واریز می‌کنند تا شناسایی و مشمول مالیات نشوند. در صورت تحقق این هدف با کسانی که دارای 50 تا حساب بوده‌اند، برخورد می‌شود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.