پرش به محتوای اصلی

حذف کروکی کاغذی تصادفات

یکشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۳ ۱۶:۰۷
حذف کروکی کاغذی تصادفات

رییس پلیس راهور فراجا گفت: از امروز ترسیم کروکی تصادفات به صورت کاغذی در سراسر کشور متوقف شد.

سردار حسینی رئیس پلیس راهور فراجا با اشاره به اینکه به منظور افزایش سرعت و دقت در رسیدگی به پرونده‌های تصادفات، کروکی‌های کاغذی به طور کامل از امروز (۲۹ مهرماه ۱۴۰۳) از فرآیند رسیدگی حذف شده است، افزود: این اقدام گامی مؤثر در راستای هوشمندسازی خدمات پلیس راهور به شمار می‌آید و ما را به سمت ایجاد سیستمی کارآمدتر و شفاف‌تر هدایت می‌کند.

وی همچنین تأکید کرد: با اجرایی شدن این طرح، فرآیند ثبت و بررسی تصادفات به صورت الکترونیکی و با استفاده از سامانه‌های پیشرفته انجام خواهد شد. این تغییر به کاهش زمان انتظار شهروندان، کاهش خطاهای انسانی و افزایش شفافیت در رسیدگی به پرونده‌ها کمک خواهد کرد.

رئیس پلیس راهور فراجا از تمامی هموطنان خواست در صورت بروز هرگونه حادثه رانندگی، با آرامش و رعایت نکات ایمنی، نسبت به ثبت گزارش حادثه در سامانه‌های الکترونیکی پلیس راهور اقدام کنند.

 مهر

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.