پرش به محتوای اصلی

جان‌کری: برجام روح ندارد

کد خبر 141145
17

جان کری وزیر خارجه پیشین ایالات متحده آمریکا روز دوشنبه طی اظهاراتی در اندیشکده چتم هاوس در لندن اظهار داشت که عدم تائید پایبندی ایران به توافق هسته ای از سوی ترامپ، بدون در نظر گرفتن واقعیت های برجام است.

به گزارش ایسنا جان کری گفت آنهایی که مخالف برجام هستند در نظر نمی گیرند که آیت الله خامنه ای رهبر عالی ایران فتوا داد که ایران درصدد ساخت سلاح هسته ای نیست.
وی اضافه کرد: چرا داوطلبانه می خواهید برجامی را دور بیندازید که سبب شود اقدامی را ممکن است ایران 15 سال دیگر صورت دهد به فردا تغییر دهید.
وزیر خارجه پیشین آمریکا افزود: برجام کار می کند. آژانس بین المللی انرژی هسته ای هشت بار پایبندی ایران را به برجام تائید کرده است. برخی مانند ترامپ می گویند که ایران روح برجام را نقض کرده است. اما برای برجام روحی وجود ندارد.
وی اظهار داشت که ایران و کشورهای مذاکره کننده توافق هسته ای توافق کردند که اختلافات در رابطه با برنامه موشکی و دخالت های ایران در منطقه را کنار بگذارند و صرفا در رابطه با توافق هسته ای گفت وگو کنند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.