پرش به محتوای اصلی

ثبات قیمت نفت در بازارهای جهانی

کد خبر 690746
ثبات-قیمت-نفت-در-بازارهای-جهانی

به نقل از رویترز، از آنجاییکه سرمایه گذاران پس از کاهش تقریبا 4 درصدی قیمت نفت در جلسه گذشته، به دنبال چانه زنی هستند و خرید نفت را افزایش داده اند، قیمت نفت در معاملات امروز ثابت ماند هرچند نگرانی ها در مورد شیوع ویروس کرونا خارج از چین و ضربه رشد اقتصادی و کاهش تقاضا برای نفت، مانع از رشد بیشتر قیمت ها شد.

هر بشکه نفت برنت با 18 سنت افزایش 56.48 دلار فروخته شد و هر بشکه نفت خام آمریکا با 9 سنت افزایش 51.52 دلار معامله شد.

به گزارش فارس،نفت برنت دیروز 3.8 درصد افت کرد که بیشترین میزان روزانه از 3 فوریه به شمار می رود. نفت خام آمریکا روز گذشته 3.7 درصد افت قیمت را ثبت کرد.

میشائیل مک کارتی، استراتژیست ارشد بازارهای سی ام سی به رویترز گفت: «از آن جایی که ما کاهش چشمگیری در مورد نفت خام آمریکا از 60 دلار تا 50 دلار در هر بشکه طی 6 هفته گذشته مشاهده کرده ایم، من فکر می کنم نفت برعکس دیگر بازارها، تا حد زیادی منعکس کننده ریسک های زیادی است.»

وی افزود: «برای این هفته، عوامل کلیدی، ویروس کرونا، آمار ذخایر و تصویر فنی است.»

آمارهای اولیه رویترز برای هفته منتهی به 21 فوریه نشان می دهد در آمریکا، ذخایر نفت خام برای پنجمین هفته متوالی افزایش یافته درحالی که محصولات پالایش شده احتمالا کاهش یافته است.

کشورهای سراسر جهان تلاش می کنند تا از شیوع ویروس شبیه سرماخوردگی با منشا چین جلوگیری کنند. این ویروس سال گذشته منتشر شد و اکنون بیش از 80 هزار نفر را مبتلا کرده که 10 برابر بیش از ویروس سارس در سال 2003-2002 است.

ساتورا یوشیدا، تحلیلگر بازار گفت: «نگرانی در مورد شیوع سریع کرونا خارج از چین سبب شد تا بر اقتصاد جهان و تقاضا برای نفت بیش از انتظار تاثیر بگذارد و احتمالا بر احساس حاکم بر بازار تاثیر خواهد گذاشت.»

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.