پرش به محتوای اصلی

تیراندازی در عروسی جان یک نفر را گرفت

پنجشنبه ۹ آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۴۵
کد خبر 161622
24

سرپرست فرمانداری بهمئی در کهگیلویه وبویراحمد گفت: تیراندازی هوایی در جشن عروسی در روستای سیاهشیر لیکک، یک کشته برجا گذاشت.

حکمت الله سنایی روز پنجشنبه در گفت وگو با  ایرنا اظهار داشت: ساعت 23 و 30 دقیقه چهارشنبه شب درپی تیراندازی در عروسی در روستای سیاهشیر یک پسر 14 ساله کشته شد.
وی افزود: این نوجوان براثر اصابت گلوله تفنگ ساچمه ای به سرش جان خود را از دست داد.
سرپرست فرمانداری بهمئی بیان کرد: قاتل توسط نیروی انتظامی دستگیر شده است.
مهرداد کرمی دادستان مرکز کهگیلویه وبویراحمد پیش از این اعلام کرده بود که دستگاه قضایی با عوامل تیراندازی در مجالس شادی با قاطعیت برخورد می‌کند تا این شیوه و سنت غلط ریشه کن شود.
سردار مهدی انصاری فرمانده انتظامی کهگیلویه وبویراحمد نیز مرداد امسال گفته بود که از ابتدای سال 96 تاکنون 40 نفر به علت تیراندازی در آیین های عروسی دستگیر و ضمن توقیف اسلحه، روانه زندان شده‌اند.
تیراندازی در برخی موارد در آیین‌های عزاداری نیز مرسوم است که در یک مورد آن در سال 1395 هشت نفر مصدوم شدند.
شهرستان بهمئی با جمعیتی حدود 38 هزار نفر به مرکزیت شهر لیکک در فاصله 300 کیلومتری یاسوج مرکز کهگیلویه وبویراحمد واقع شده است.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.