پرش به محتوای اصلی

تولید مرورگر جدید برای گوشی های ۲ نمایشگری

کد خبر 598367
33

شرکت ال جی از طراحی مرورگر اینترنتی جدیدی خبر داده که برای استفاده بر روی گوشی های دارای دونمایشگر طراحی شده و به همین منظور بهینه سازی شده است.

مرورگر یادشده فعلا بر روی گوشی وی ۶۰ تین کیو مورد آزمایش قرار گرفته تا نقاط ضعف و قوت آن مشخص شود.

قرار است گوشی یادشده به طور پیش فرض مجهز به مرورگر جدید باشد. طراحی مرورگر تازه که وال نام دارد مبتنی بر موتور کرومیوم است و امکانات متنوعی به رابط کاربری آن اضافه شده است.

مرورگر وال علاوه بر پشتیبانی از تقسیم صفحه مرورگر به دو بخش برای مشاهده بر روی دو نمایشگر جداگانه، امکان اجرای چند وظیفه را به طور همزمان ممکن می کند و لذا می توان از یک صفحه آن برای مشاهده دو سایت در دو بخش نمایشگر استفاده کرد.

به عنوان مثال می توان از این مرورگر برای خرید آنلاین از طریق یک نمایشگر و خواندن شرح محصول دیگری با استفاده از نمایشگر دوم اقدام کرد. همچنین می توان تنظیمات زبانی مرورگر را بر روی دو نمایشگر گوشی به شکلی متفاوت تنظیم کرد.

ال جی امیدوار است بتواند شرکت های دیگر سازنده گوشی های هوشمند و همین طور موسسات مخابراتی و اپراتورها را به استفاده از محصول جدید خود ترغیب کند.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.