توقف امحای کارت خودروها / ارسال مجدد مدارک عودتی از یک تا ۱۵ خرداد

  • اقتصادی
  • چهارشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۵ ۹:۵۱
    کد خبر :1204424
توقف امحای کارت خودروها

رئیس مرکز شماره‌گذاری پلیس راهور فراجا از توقف فرآیند امحای کارت خودروها و ارسال مجدد مدارک عودتی برای مالکان در بازه زمانی یک تا ۱۵ خرداد ماه ۱۴۰۵ خبر داد.

سرهنگ محسن باسره با اشاره به شرایط خاص کشور در جریان جنگ ۴۰ روزه و جابه‌جایی گسترده شهروندان، اظهار کرد: در این مدت، تعداد قابل توجهی از هم‌وطنان فرآیند تعویض پلاک و صدور مدارک خودرو را انجام داده بودند، اما به دلیل ترک محل سکونت، مأموران پست موفق به تحویل مدارک نشدند و بخش زیادی از این مرسولات به پلیس راهور عودت داده شد.

چالش دریافت مجدد مدارک

وی افزود: طبق فرآیند قانونی، مدارکی که پس از مدت مشخص دریافت نشوند، باید ابطال و امحا شوند و مالکان برای دریافت مجدد، ناچار به ثبت درخواست تازه، دریافت نوبت، مراجعه حضوری و پرداخت مجدد هزینه‌ها بودند که این موضوع باعث تحمیل هزینه مالی، اتلاف وقت و افزایش مراجعات حضوری می‌شد.

تصمیم حمایتی پلیس راهور

رئیس مرکز شماره‌گذاری پلیس راهور فراجا ادامه داد: با توجه به شرایط ویژه و به دستور رئیس پلیس راهور فراجا، تصمیم گرفته شد فرآیند امحای این مدارک متوقف شود و بازه زمانی یک تا ۱۵ خرداد ماه ۱۴۰۵ برای دریافت مجدد آنها در نظر گرفته شده است.

سرهنگ باسره تصریح کرد: پلیس راهور با هماهنگی‌های انجام‌شده، کارت‌ها و مدارک عودتی را بار دیگر به همان نشانی ثبت‌شده ارسال خواهد کرد. از شهروندان درخواست می‌شود در بازه زمانی اعلام‌شده حتماً در محل سکونت یا آدرس ثبت‌شده حضور داشته باشند.

اهداف این اقدام حمایتی:

کاهش مراجعات حضوری و جلوگیری از ازدحام در مراکز تعویض پلاک

صرفه‌جویی در زمان و هزینه مردم

تسهیل خدمات‌رسانی در شرایط بحرانی

به گزارش ایرنا، رئیس مرکز شماره‌گذاری پلیس راهور فراجا خاطرنشان کرد: در روزهای جنگ نیز مراکز تعویض پلاک فعال بودند و اکنون هدف اصلی، حمایت از مردم و کاهش دغدغه‌های آنان در حوزه دریافت مدارک خودرو است.

 

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید