پرش به محتوای اصلی

توضیح پلیس درباره هک شدن سایت چند روزنامه

کد خبر 222402
5

سخنگوی ناجا از ورود پلیس فتا به ماجرای هک شدن سایت چند روزنامه در شب راهپیمایی 22 بهمن امسال خبر داد.

سردار سعید منتظرالمهدی در گفت‌وگو با ایسنا درباره ماجرای هک شدن سایت چند روزنامه در شب جشن پیروزی انقلاب اظهار کرد: صفحه اول این چند سایت هک شد چراکه سرور این سایت‌ها یکی بود و درپی آن این اتفاق رخ داد.

سخنگوی ناجا با بیان اینکه بلافاصله مسئولان سایت‌های مذکور نسبت به این خبر و هک شدن صفحه اول سایتشان واکنش نشان دادند، گفت: این سایتها با دیگر ابرازهای ارتباطی خود همچون تلگرام به مردم اطلاع رسانی و اعلام کردند که خبر مذکور سراسر کذب بوده و سایتشان هک شده است.

منتظرالمهدی اضافه کرد: در همین راستا پلیس فتا هم پیگیری این موضوع را برعهده گرفته است و موضوع از سوی کارشناسان فتا در حال پیگیری است.

به گزارش ایسنا، در ساعات پایانی روز 21 بهمن ماه، سایت روزنامه‌های قانون، آرمان و ستاره صبح توسط هکرها هک شد و خبری کذب و جعلی در مورد سلامتی رهبر معظم انقلاب روی خروجی آنها قرار گرفت که بلافاصله تکذیب شد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.