پرش به محتوای اصلی

توصیه موراتی به اینتر: الان وقت اخراج اسپالتی نیست

کد خبر 480752
64

مالک پیشین باشگاه اینتر به سران فعلی این باشگاه توصیه کرد به سرمربی فعلی‌شان برای ادامه دادن به کارش در نراتزوری اعتماد کنند.

در حالی که تازه‌ترین شایعات از اضافه شدن نام آنتونیو کونته به فهرست کاندیداهای هدایت تیم فوتبال اینتر حکایت دارد، ماسیمو موراتی مالک پیشین این باشگاه معتقد است که نراتزوری نباید به گزینه جدیدی برای هدایت این تیم فکر کند.

کار اینتر برای بردن جام در این فصل بعد از حذف از جام حذفی ایتالیا به دست لاتزیو بیش از پیش سخت شده است. در سری A نراتزوری با فاصله‌ای 19 امتیازی با یوونتوس صدرنشین در رده سوم قرار دارد و در لیگ اروپا هم تیم‌های سرسختی حضور دارند که بعید به نظر می‌رسد به آسانی به مردان اسپالتی اجازه قهرمانی بدهند. در این شرایط کسب سهمیه لیگ قهرمانان اروپا واقع بینانه‌ترین هدفی است که برای نراتزوری باقی مانده است. این در حالیست که اخیراً گفته شد گروه سونینگ مالک باشگاه اینتر به اسپالتی هشدار داده در صورت عدم کسب جام در این فصل برکنار خواهد شد.

موراتی در این خصوص به شبکه رای اسپورت گفت: این اولین باری نیست که ما در شرایطی نامساعد وارد ماه ژانویه می‌شویم. افت تمرکز و پایین آمدن سطح دقت تیم کاملاً مشهود است و پیدا کردن دلیل واقعی آن کار آسانی نیست. من انتظار دارم که مسئولان باشگاه درک کننده که درون تیم چه اتفاقی دارد رخ می‌دهد.

موراتی ادامه داد: در حال حاضر پیدا کردن سرمربیان خوب آماده کار کار آسانی نیست، پس چه دلیل دارد که همین حالا بخواهیم اسپالتی را اخراج کنیم. من نمی‌دانم باشگاه با اخراج اسپالتی از کجا می‌خواهد یک مربی جدید پیدا کند که هم استعداد مربیگری و هم به اینتر گرایش داشته باشد. دیه‌گو سیمئونه اتلتیکومادرید هست و البته کونته هم مربی خوبی است. اسپالتی هم مربی خوبی بود اما مربیان بزرگ وقتی به اینتر می‌آیند بر اساس نتایجی که می‌گیرند قضاوت می‌شوند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.