توصیه‌های غذایی برای افراد گرم‌مزاج در ماه رمضان

    کد خبر :1057771
توصیه‌های غذایی گرم‌مزاج

برخی افراد ترجیح می‌دهند خوراکی‌های مصرفی را برمبنای مزاجی که دارند، انتخاب کنند. انتخاب خوراکی مبتنی بر مزاج برمبنای تجربه به دست آمده است. انتخاب خوراکی برمبنای مزاج سبب می‌شود افراد حال بهتری داشته باشند و کمتر بیمار شوند.

افراد «گرم مزاج» مانند سایر افراد می‌توانند مانند دیگران از یک الگوی غذایی منطبق بر ویژگی‌های بدن خود استفاده کنند. روزه‌دارانی که گرم‌مزاج هستند، بهتر است روزه خود را با آب‌جوش و سکنجبین یا آبجوش و آبلیمو شکر بازکنند و از خرما کمتر استفاده کنند.

خوردن سوپ در هنگام افطار به افراد گرم‌مزاج توصیه می‌شود؛ سوپ می‌تواند شامل جو، کمی گندم، هویج، گشنیز، چند عدد عناب، آب‌نارنج، آلو و غوره باشد و در صورت ضعف می‌توان از گوشت مرغ یا گوسفند بدون چربی استفاده کرد. همچنین کوکوی کاهو، کوکوی هویج و کوکوی کدو می‌توانند غذای مناسبی برای وعده افطاری باشند.

افراد گرم‌مزاج می‌توانند از خوراکی‌های سیب شیرین، مرکبات شیرین، کیوی، خیار، هندوانه، سالاد کاهو، لبنیات، شربت سکنجبین، شربت آب‌نارنج، شربت آبلیمو، شربت زرشک، شربت ریواس، شربت تخم‌ریحان و بادام به عنوان میان‌وعده استفاده کنند.

به گزارش دانشجو، بنابر اعلام دفتر طب ایرنی و مکمل وزارت بهداشت، افراد گرم‌مزاج در وعده سحر می‌توانند انواع پلومخلوط مانند هویج‌پلو، انواع لوبیاپلو، ماش‌پلو میل کنند. همچنین خورشت‌های کم‌ادویه مانند قیمه، قورمه‌سبزی، مرغ، کدو استفاده کنند و از آب‌نارنج، رب‌انار و رب‌به به عنوان چاشنی غذا استفاده کنند.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید