پرش به محتوای اصلی

توافق نیسان، رنو و میتسوبیشی ژاپن برای تشکیل یک واحد تحقیق و توسعه مشترک

کد خبر 652428
توافق-نیسان،-رنو-و-میتسوبیشی-ژاپن-برای-تشکیل-یک-واحد-تحقیق-و-توسعه-مشترک

یک خبرگزاری ژاپنی امروز گزارش داد که 3 شرکت خودروسازی نیسان، رنو و میتسوبیشی توافق کرده‌اند تا با ایجاد شرکت جدید به سمت تحقیق و توسعه بیشتر در زمینه فناوری‌های پیشرفته صنعت خودروسازی بروند.

 

به نقل از رویترز، خبرگزاری کیودوی ژاپن امروز گزارش داد که سه شرکت خودروسازی نیسان، رنو و میتسوبیشی که با هم متحد شده‌اند قصد دارند با ایجاد یک شرکت تحقیق و توسعه جدید به سمت فناوری‌های پیشرفته‌تر در صنعت خودروسازی بروند.

 

منابع آگاه می‌گویند؛ قرار است سه شرکت مذکور برنامه خود در این باره را در ماه آینده میلادی به صورت عمومی مطرح کنند.

 

به گزارش فارس ،بنا به گزارش خبرگزاری ژاپنی، این شرکت مشترک همچنین به تقویت اتحاد بین این سه شرکت خودروسازی کمک خواهد کرد؛ چراکه دستگیری کارلوس گوسن، مدیرعامل پیشین رنو-نیسان به سرد شدن روابط بین سه شرکت منجر شده بود.

 

کارلوس گوسن یک سال پیش در توکیو و به دلیل تخلفات مالی بازداشت شده است.

 

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.