پرش به محتوای اصلی

تمدید وضعیت فوق العاده در تونس

کد خبر 435699
41

رئیس جمهور تونس وضعیت فوق العاده در این کشور را به مدت یک ماه دیگر تمدید کرد.
به گزارش بازتاب به نقل از العالم، بر اساس تصمیم الباجی قاید السبسی رئیس جمهور تونس وضعیت فوق العاده در سراسر این کشور از ۷ دسامبر (۱۶آذر) ۲۰۱۸ تا پنج ژانویه (۱۵دی) ۲۰۱۹ تمدید شد.

این اقدام در پی مشورت با نخست وزیر و رئیس مجلس نمایندگان تونس درباره مسائل مربوط به امنیت ملی، صورت گرفت.

وضعیت فوق العاده در تونس از ۲۴ نوامبر ۲۰۱۵میلادی در پی کشته و زخمی شدن ۳۰ تن در یک حمله تروریستی شروع و پیوسته تمدید شده است. در این روز افراد مسلح به اتوبوس حامل نیروهای گارد ریاست جمهوری در پایتخت این کشور حمله کردند و ۱۲ نفر از آنان را به قتل رساندند.

بر اساس قانون تونس، مقام های این کشور می توانند در صورت احساس خطری که نظم عمومی را بر هم زند یا در زمان روی دادن حادثه ای که جنبه فاجعه ملی داشته باشد، در بخشی از این کشور یا در همه مناطق آن حالت فوق العاده اعلام کنند.

در حالت فوق العاده، وزیر کشور می تواند دستور اقامت اجباری برخی اشخاص، جلوگیری از برگزاری تجمع ها، منع رفت و آمد و بازرسی مناطق مختلف در شب و روز، نظارت بر روزنامه ها و رسانه ها بدون اخذ مجوز از مقام قضایی را صادر و همچنین مقام های محلی می توانند مانع اعتصاب اتحادیه های مختلف شوند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.