پرش به محتوای اصلی

تلف شدن وقت محققان با برنامه‌های اضافه

کد خبر 428401
54

کارشناسان علمی در استرالیا به تلف شدن وقت خود با برنامه‌های اضافه‌بر سازمان آموزش عالی این کشور معترض شده‌اند.

به گزارش بازتاب به نقل از «timeshighereducation»، کارشناسان علمی در استرالیا به تلف شدن وقت خود با برنامه‌های اضافه‌بر سازمان آموزش عالی این کشور معترض شده‌اند.

نمایندگان مجلس استرالیا به دولت می‌گویند: حجم کار محققان را کاهش دهند و هزینه‌های غیر مستقیم پژوهش‌های اضافه‌بر سازمان را بررسی کنند.

ضمن اینکه وزرای استرالیایی در تلاش برای محدود کردن منابع مالی پروژه‌های علمی ـ‌ تحقیقاتی و افزایش کارایی آنها هستند.

کارشناسان و پژوهشگران می‌گویند: «درخواست‌های اضافه‌بر سازمان آموزش عالی منجر به هدر رفت زمان و بودجه‌های تحقیقاتی می‌شود».

بررسی‌های اخیر نیز حاکی از آن است که میزان بودجه تحقیقاتی در استرالیا تنها یک سوم بودجه تحقیقاتی در انگلیس است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.