پرش به محتوای اصلی

تقاضا برای خرید سکه افزایش یافت

چهارشنبه ۲ خرداد ۱۳۹۷ ۱۱:۰۷
42

رئیس‌ اتحادیه کشوری طلا و جواهرگفت: هر چند در ماه رمضان سطح دادوستدها کم می‌شود اما امسال تقاضا برای خرید سکه افزایش پیدا کرده و بهای سکه از روز گذشته ۳۰ هزار تومان افزایش یافته است.

محمد کشتی‌آرای، رئیس‌ اتحادیه کشوری طلا و جواهر در خصوص نوسانات نرخ سکه و طلا طی روزهای گذشته اظهار داشت: از آخر اردیبهشت‌ ماه قیمت جهانی‌طلا رو به افزایش بود و از دیروز تقاضا برای خرید سکه در بازار بیشتر شده است.

به گزارش ایلنا، وی افزود: روز گذشته بهای سکه به زیر ۲ میلیون تومان رسید حتی ابتدای هفته بهای سکه به ۱ میلیون و ۹۵۰ هزار تومان رسیده بود اما با ایجاد تفاضا نرخ‌ها بالا رفت.

کشتی آرای تصریح کرد: ضمن آنکه از روز گذشته نرخ جهانی طلا افزایش پیدا کرده و این دوعامل باعث شده که نرخ طلا و سکه از روز گذشته افزایش پیدا کند.

وی گفت: بهای سکه از روز گذشته ۳۰ هزار تومان افزایش پیدا کرد. هر چند در ماه رمضان سطح داد و ستدها کم می‌شوداما تقاضا برای خرید سکه افزایش پیدا کرده است.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.