پرش به محتوای اصلی

تغییر موضع 180 درجه‌ای AFC /هزینه اقامت 2 میلیاردی در قطر به دوش باشگاه‌ها افتاد!

شنبه ۱ شهریور ۱۳۹۹ ۱۱:۱۴
تغییر-موضع-180-درجه‌ای-AFC

نشریه «الریاضیه» عربستان خبر داد بعد از گذشت 3 هفته از نامه کنفدراسیون فوتبال آسیا مبنی بر کمک 100 هزاری دلاری( تقریبا 2 میلیارد و 200 میلیون تومان) به باشگاه های حاضر در لیگ قهرمانان آسیا برای حضور در قطر در مرحله گروهی این رقابت ها اکنون موضع AFC تغییر کرده و نمی خواهد هزینه های سکونت را به باشگاه ها پرداخت کند و خود باشگاه ها موظف به پرداخت این مبلغ هستند.

3 هفته پیش کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام کرد مبلغ 60 هزار دلار برای سفر تیم ها به قطر در نظر گرفته و هزینه محل اقامت آنها در طول مرحله گروهی در این منطقه هم 100 هزار دلار خواهد بود.

به گزارش فارس، این رسانه عربستانی از منابع آگاه خبر داده AFC زیرقولش زده و نمی خواهد 100 هزار دلار هزینه سکونت را پرداخت کند و باشگاه ها باید خودشان هزینه سکونت را تامین کنند. بدین ترتیب باشگاه های استقلال، پرسپولیس، سپاهان و شهرخودرو باید هزینه هتل های اقامتگاهشان در قطر را خودشان پرداخت کنند.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.